oncontextmenu="return false

Duo från Color club

Dessa hittade jag på ica igår, jätte fina.
Finns i olika skimmriga nyanser som den blåa, det finns rosa, grön, silver, guld och någon mer brons liknande. Har även för mig att det finns lila.
Vill jätte gärna ha den rosa också den var så fin men köpte blå och vit. Och juste svart finns även.

Har bara testat dem lite och de verkar helt underbara, lagom rinniga och täcker opakt direkt.
Måste testa göra fransk manikyr med dem!Valde den blåa eftersom den är fin och påminner även om silver, så man kan ha den både som blå och silver.
Den vita valde jag med tanke på att både mitt vanliga vita lack och mitt vita nail art lack har torkat igen helt... Så dessa var perfekta :) 

Alltid samma visa

Tänk att det alltid ska vara så att när jag väl börjar blogga sjunker statistiken, det har varit några läsare som klickat sig in här och nu när jag börjar blogga är det mindre haha.

Och ni som undrar om jag börjat blogga igen påriktigt, så har jag det fast ändå inte. De sista veckorna av lovet vill jag helst njuta och vissa veckor kommer jag inte ens vara hemma.

När skolan börjar till hösten då börjar jag även blogga tror jag, eftersom då kommer jag behöva lite underhållning och måla naglarna istället för alla prov och läxor...

Ha det bra!


Exploding Colors

Dessa naglar gjorde jag igår kväll och det där med att spara ut naglarna får vänta haha ;)
Det kommer de även få göra ett tag framöver då jag shoppade för 90 kr på ica idag, men det får ni se i ett annat inlägg.
(ignorera mina nagelband som jag river upp...)

Jag känner mig väldigt nöjd med denna design, älskar massor av tropiska färger och olika skimmer.

Först målade jag rosa tippar och sedan svampade jag med;

*Samma rosa lack
*Oranget lack
*Turkost skimmer lack
*Silver glitter lack
*Brons/guld glitter lack

Och till sist toppat med underbar och älskad av alla överlacket Seche vite.

Nytt favorit märke: BeYu

Hej alla fina!

I mitten av juni gick jag in på åhlens och de hade nagellacks rea, självklart kunde jag inte låta bli att köpa några nagellack, jag köpte ett blått, ett annat jätte coolt, kanske kan kalla det duokromt med blå/lila bas och silverglitter i? Köpte även ett metallic mörkgrått med silverglitter i som jag gav bort.

Här kommer lite bilder:


Detta blåa är egentligen en aning mörkare, men otroligt fint på, kan erkänna att jag har haft det i över en månad... hehe men det beror nästan främst på egenskaperna som jag berättar med om nedan :)
Detta nagellack är helt otroligt vakcert i flaskan, såklart lite vackrare i verkligheten. På naglarna är det lite mindre effektfullt men väldigt fint och otroligt vackert i rätt ljus.

Vad jag tycker om märket:

BeYu är jätte bra, det täcker fullt på 2 lager, det torkar snabbt och håller såå bra. Jag använde det blåa med seche vite och på lillfinger-nageln höll det sig som nytt i en och en halv vecka (!).

Idag köpte jag även ett nagellack från åhlens, från maybelline. Vet inte om jag ska testa det eller bara låta mina naglar vila. Missfärgningen har växt ut på halva nageln nu och funderar på att låta hela växa ut så att jag har fina naglar utan lack. :) Eller så tar jag många lager bas coat och hoppas på det bästa.

Ha det  bra och sköt hand om era naglar! (haha)


RSS 2.0