oncontextmenu="return false

Turkoos

Såhär har mina naglar sett ut de senaste dagarna:
Depends turkosa från vårkollektionen med silverglitter i, lyckas aldrig fånga lacket på bild. Ni har sett det förr ;)
Som ni se har jag klippt ner mina tummnaglar de var typ jätte lång och jag fick ett ryck och klippte av dem. Tycker faktiskt naglar kan bli lite äckligt långa och mina tummnaglar växer så sjukt snabbt de andra hinner inte med ;) haha.

Flower Power NailsLinnea gästbloggar

Heej eftersom elin snackar i telefon me nån så tänkte jag att jag kan blogga lite :)

idag va de friluftsdag, jag badade o elin hade statsvandring. De va ganska kul att bada men lite segt men vi sluta typ kvart över tolv, najs:D


Svar om Summer Nails

Fick en fråga ifrån Wilma, men jag kan inte klicka mig in på din blogg, länken fungerar inte ;)

Vad är det där röda för nagellack??

Du måste nog mena tipparna som egentligen är rosa ;) Har skrivit om de nagellacket här :D Jätte fint är det mitt favorit lack faktiskt! :)

Kraam

Summer Nails


Dessa naglar gjorde jag igår kväll, älskar dem, mina favoriter tror jag :) De är mycket finare i verkligheten, ska knäppa en bild imorgon i dagsljus så kanske det blir lite finare bilder ;)

Juste! (Genau! på tyska) haha var bara tvungen har prov imorgon...
Men fortsätt kommentera, blir så glad över era kommentarer! Fortsätt även att fråga saker så kommenterar jag ett svar i er blogg eller i ett inlägg ;)
Fråga om saker jag använder mig utav, hur jag gör, tips om naglar och nagellack mm.

Ha det bra allihopa!

Girls serious problems here

Förlåt alla tjejer! ( och killar om ni läser min blogg)
Jag vill blogga men kan inte pga av att jag tappat bort kamera laddaren till min kamera, och min systers kamera har inget batteri, och jag har ingen aning om vart laddaren är till hennes. Men jag lovar att blogga idag om det så ska bli 23.59 för idag ska det bli ;)

Har ett par mkt somriga naglar som var lite finare igår då de var helt nya nu var jag tvungen att fylla i dem så de är lite annorlunda. Men dessa naglar är de jag är mest nöjd med på länge, så vänta och se!

Tänkte att jag kunde blogga om en nagelkollektion som släpps i sammband med miss universe-tävlingen i sommar. Här är de 4 färgerna som släpps

Crazy NailsDessa naglar gjorde jag igår kväll, inspirerade av lackat som i sin tur inspirerades på youtube haha ;)

Blev en aning failade men om man tittar snabbt är de ganska coola.

Haha?

Haha när jag inte bloggar då är statistiken på topp och nu när jag börjar blogga har den minskat radikalt, haha va?

715- Pink Lemonade

Är så kär i detta lack jag köpte här om dagen! Helt underbart! Är lite annorlunda i verkligheten, men ja det går inte riktigt att få till rätt färg, när den är rör/rosa/korall. Ursäktar mina nagelband som håller på att fnasa sönder ;)

Haha lånade min systers systemkamera, och bilderna blev som de blev, är inget proffs direkt på fotografering.

Back on track

Fick ett så enormt sug efter att måla naglarna på något roligt sätt! Så det ska jag ägna den närmsta timmen åt.
Tror jag ska börja blogga igen, nu när det är varmare kan man ju sitta ute och måla naglarna vilket är bra.

En anledning varför jag tog en paus var att jag tycker det känns läskigt med tanke på hur mycket gifter och grejer man andas in från nagellack och remover etc. Skulle gärna köpa vattenbaserade nagellack om de var billiga och lättillgängliga vilket de inte är, tyvär.

Nej men håll utkik bloggar antagligen senare i eftermiddag ;) Nu borde alla ni som fortfarande klickar er in här dagligen bli glada :D /Elin

Klart vi inte ska ha bildlösa inlägg ;)


Så därför kan jag visa denn bild och drömma att mina naglar är lika långa som de var då, vilket de inte är. När jag tog en paus klippte jag ner alla mina naglar kort kort kort! Så kort att det gjorde jätte ont där jag råkade klippa för mkt :/ Mina naglar är under växning, vilket kan ta typ 2 och 1/2 innan de är normal långa igen, men ni får se senare. Hehe inte alls långt inlägg...


RSS 2.0