oncontextmenu="return false

Baslack

Fick en fråga:

Jag undrade bara några saker ;)
1) Vilket är det bästa underlack du testat?
2) Vet du vart man kan köpa det (i en affär)?
3) Ungefär hur mycket kostade det?
4) Varför tycker du att just det är bra?
; P


Svar: Jag har hittils bara testat 2 eller nästan 3 baslack.*Det första jag testade var från OPI och det ser ni i mitten av bilden tillsammans med ett toplack, även det från OPI.

*Det andra jag testade var också från OPI men det var liksom ett allround lack som man kan ha som både bas och topplack.

* Det tredje som jag testar just nu eftersom det andra tog slut är från depend. Tänkte att jag inte vill lägga så jätte mycket pengar på ett baslack nu så då passar jag på att testa depends.

De krav som jag har på ett baslack är att det ska vara ganska rinnigt/ inte trögflytande, torka snabbt och skydda mot missfärgnigar framförallt!

OPI´s har uppfyllt att de två första punkterna bra. Men när det kommer till huvudsaken som är att skydda mot missfärgningar fungerar det inte till 100 procent mina naglar blir ändå väldigt gula!

Depends har jag bara testat 2 ggr. Och kan därför inte ge något betyg ännu. Men jag tycker det verkar bra än så länge. Det har bra kosistens en aning rinnig, men det gillar jag. Det torkar hyffsat fort. Jag gillar nästan depends mer än opis än så länge. Men vi får se! ;)

Nu har det andra tagit slut och eftersom jag tänkte lägga pengar på annat ä dyra nagellack nu så testar jag därför depends baslack ;)

Fakta:

OPI

Går att köpa på kicks/åhlens.
Kostar 150 kr.
Bra kvalitet, torkar snabbt bra konsistens, men blir allt mer och mer trögflytande.

Depend

Går att köpa lite överallt, kicks/åhlens/lindex/ica.
Kostar endast 25 kr. (20 kr på kicks just nu)
Torkar snabbt, bra konsistens.

Jag tror Depend vinner över opi med tanke på priset och att båda verkar skydda lika bra mot missfärgningar, torkar ungefär lika snabbt och har båda bra konsistens ;)

Ps. Kanske ändrar åsikt om depend när jag testat det lite längre, säger isåfall till!


Kramar Elin


 
Kommentarer
Postat av: C

Okej tack :)

2011-11-06 @ 12:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0