oncontextmenu="return false

easy flowers

Hej dessa naglar gjorde jag igår. de blev inte riktigt som jag tänkt mig, men de fick duga :)

Frågor och Svar

Hej alla mina fina läsare! Är så tacksam att ni fortsätter läsa min blogg trots min bloggpaus. Har fått lite frågor och tänkte därför svara på dem :)


Lina Granbacka

OMG du gör de coolaste naglarna!! Visste inte ens att du höll på med naglar? Men nu har jag några frågor:
Var köper du dina verktyg?
Vad är akrylfärg, vad använder man det till?
Snälla snälla gör pacman-naglar det skulle vara awesome!! Puss och kram <3

SVAR: Tack Lina! :) Mina "verktyg" är endast en pensel från ica som egentligen är en läppensel, har skrivit om den HÄR förut, och en dotting tool som är köpt på panduro för 25 kr ;) Den kan ni också läsa om HÄR :)

Akrylfärg är en ganska billig färg gjord på plast tror jag. Finns typ på coop, eller iof kan man ju köpa kvalitets färger om man vill. Den kan man använda och måla detaljer med på nageldesigner typ blommor och sånt. Men glöm inte överlack för då försvinner det! ;) Här har jag skrivit om det förut. Här och här och här har jag använt akrylfärger ;) 

Har fått önskemål om pacman naglar förut, så det kanske kommer någon gång framöver när jag börjar blogga på riktigt igen. Puss och Kram! <3


Emma

Hur får du dina naglar att växa så bra?? mina går av hela tiden...

Skulle vara tacksam för svar :)

SVAR: Ja, jag har faktiskt inget svar på det. Just nu lever jag med korta naglar men det är bara för att jag klipper ner dem, men annars låter jag dem bara vara. Jag "misshandlar" mina naglar mer än vad jag tar hand om dem.. hehe...  Så jag är bara en lyckligt lottad människa som ej behöver tänka på att ta hand om mina naglar :)

Men om du har sköra naglar är det viktigt att du oljar in nagelbanden en gång om dagen. Det är nagelbanden som du bör olja in och inte själva nageln. För det är under nagelbanden som nageln "växer" och det är där du behöver återfukta. Sen blir de mindre sköra om du har nagellack på och det ska man ju inte ha på hela tiden, (även om jag alltid har det hehe..) men då kan du ju ha nagelstärkande lack på istället. Jag har hört att Helly hansen har bra vårdande lack. Men man ska inte lita sig blind på sådant, det bästa är nog att olja nagelbanden och återfukta händerna varje dag ;) Lycka till! <3

Josefine

snygga naglar ^^
Har du något bra skräckfilmtips? :))

SVAR: Tack! Haha tog med denna fråga för skojs skull. Nej jag har inga bra skräckfilms tips, kan inte titta på skräckfilmer är Såå feg haha! :)


Tjejer lycka till med era naglar! haha

Tyvär blir det ingen bloggning denna vecka :( Som om inte alla läxor och prov var tillräckligt blev min tyska lärare sur på klassen idag för att alla satt och prata istället för att lyssan så vi fick typ 3 gånger så mycket i läxa tills på onsdag. FML haha! Aja får väl skylla mig själv... Ha det bra!

Fråga på så svarar jag om det är något ni undrar!

Lovar att jag ska engagera mig mer i svaren!


RSS 2.0