oncontextmenu="return false

nail foil

Köpte nagelfolie från fyndiq.se, har köpt lim och några rullar nagelfolie tidigare men de är glansiga. Probelmet med det är att inget topplack fungerar på utan att förstöra foliet. Letade runt som en galning och läste recensioner. Kom fram till att ett kit från märket Fengshangmei (aldrig hört talas om förut) ska fungera och innehålla ett fungerande topplack. Beställde det sista exemplaret från fyndiq för 179:-. Första besvikelsen när jag öppnade paketet var att det var andra mönster på folierna i mitt kit än de på hemsidan. Det fanns inget som riktigt tilltalade mig men beställde trots allt för att få topplacket som fanns med. 
 
Såhär ser det ut:
 
 
Följde instruktionerna som kommer med som man hittar i locket. Det första jag märkte var att folierna fäste väldigt dåligt i limmet och man var tvungen att sitta och trycka väldigt länge för att få det att fastna. Men trots det var det mycket som följde med och inte fastnade. Sen när jag testade toplacket var det helt ok på de folier som följde med kitet. Men på de glansiga jag hade från innan var det värdelöst. Vilket var väldigt synd. Men det var kul att ha testat och själva kitet är fint. Men annars var detta ingen höjdare eller något jag skulle rekomendera. 
 
Fyndiq.se har många fina nagelfolier och lim man kan köpa separat som fungerar suveränt! Men problemet uppkommer när man ska ta på topplack och allt knöglar ihop sig och den fina folieeffekten blir förstörd. Så jag fortsätter jakten att hitta ett topplack som ger folierna rätvisa. Man kan ju tycka att man lika gärna kan strunta i topplacket på folier, men det är ingen vidare idé då effekten förstörs av vatten osv. Har ni några tips så tas de gärna emot!
 
Kram Elin
 
 

glittery blue

Gjorde ett en twist på en fransk manikyr och efter många lager top coat såg det nästan ut som gelenaglar, dock mer framträdande i verkligheten. 
 
Inget dagsljus så lite dåliga bilder såhär på vintern. 
 
 
Btw använder topplacket seche vite vilket är det absolut bästa jag testat hitlls (förutom på nail foil). Har aldrig förståt hur man uttalar det, har uttalat det precis som det låter på svenska när man läser det. Men har nu fått reda på att det är ett stumt e på seche så man utallar det antingen Se-shay vit eller sech vit. 
 

Manicure - french flowers

Gör fortfarande naglar lite då och då i perioder så varför inte visa er som fortfarande följer mig? Här är de jag har just nu, hade inte mycket för mig tidigare idag och gjorde en fransk manikyr men kändes lite tråkigt och behövde täcka över lite missar haha så gjorde en snabb blomma och matchande prickar.

RSS 2.0